Biežāk uzdotie jautājumi

Piegāde

Kurās pilsētās jūs piegādājat malku?
Rīga, Jūrmala, Tukums, Jelgava, Dobele, Bauska, Olaine, Ķekava, Mārupe, Baldone, Salaspils, Sigulda, Salaspils, Ogre un šo pilsētu apkārtnē.
Vai man jābūt mājās, kad tiks piegādāta malka?
Tas būtu vēlams, lai varat pārliecināties par malkas kvalitāti un daudzumu.
Kā notiek samaksa par malku?
Varat maksāt skaidrā naudā pie saņemšanas, kur pretīm izsniedzam kvīti vai ar pārskaitījumu, kad izsūtam priekšapmaksas rēķinu. Ar pārskaitījumu malku piegādājam tikai, kad nauda ir SIA kontā.
Vai varu samaksāt tagad, bet malku saņemt rudenī?
Tādas iespējas nav, jo malkas izmaksas var mainīties gan uz augšu, gan uz leju. Varat veikt pārskaitījumu un malku saņemt aptuveni divu nedēļu laikā, Jums vēlamā dienā.

Malka

Vai makla ir sausa?
Mēs piedāvājam gan dabīga mitruma malku, gan kaltētu malku. Agrā pavasarī un vasarā iesakām pirkt dabīgā mitruma malku, jo tā līdz apkures sezonai izžūs. Kaltēto malku iesakām iegādāties ziemas sezonā.
Kādu malku jūs tirgojat?
Mēs piedāvājam skaldītu bērza malku, skaldītu alkšņa malku un jauktu koku malku (alksnis, bērzs, apse, osis, priede var būt iejaukta).
Vai malku tirgojat beramkubos vai krautu?
Mūsu uzņēmums piedāvā malku berkubos vai kaltētu malku 40L maisos. Berkubu kravas mēs klientam piedāvājam izmērīt pirms izbēršanas.
Kas ir berkubs?
Malkas mērvienība ar kuru nosaka izbērtas malkas tilpumu. Sabērta malka (1*1*1) = 1 ber.m3. Lai no bermetriem iegūtu kraujmetrus, tie jāreizina ar koeficientu 0.45-0.65 (vidēji 0.6), kas atkarīgs no pagaļu garuma un biezuma.
KĀDU MALKU VĒLATIES NOPIRKT?


+371 277 711 96


MĒS STRĀDĀJAM NO PIRMDIENAS - SESTDIENAI
8:00 - 20:00
ZVANU CENTRA DARBA LAIKS NO PIRMDIENAS LĪDZ PIEKTDIENAI
9:00 - 18:00
SESTDIENĀS
9:00 - 15:00